Yhtiökokouskausi käy kuumana

Yhtiökokouskauden sesonki on vilkkaimmillaan maalis-huhtikuussa. Yhtiökokouksen järjestelyissä kannattaa luottaa ammattilaisen apuun seuraavista syistä:

  1. Ammattilaisen avulla varmistat, että kokous tulee asianmukaisesti läpiviedyksi
  2. Ammattilainen takaa sen, että kokous sujuu yllättävissä ja monimutkaisissakin tilanteissa asianmukaisesti ja etenee lain mukaisesti
  3. Kokoukseen liittyvät dokumentit, mm. kokouskutsu ja kokouksen pöytäkirja, on ajantasaisesti ja huolellisesti laadittu

Asianajaja Jukka Tanhuanpää muistuttaa, että kokouksessa voi aistia yrityksen ilmapiiriä, joka ei papereista ja numeroista välity. ”Sijoittajan kannattaa käydä yhtiökokouksissa myös siksi, että siellä on hyvä tilaisuus nähdä yhtiön johtoa”, rohkaisee asianajaja Janne Haapakari, joka on kokenut puheenjohtaja sekä yksityisten että pörssiyhtiöiden yhtiökokouksissa.

Asianajotoimisto Applex on hoitanut ammattitaidolla lukuisia pörssiyhtiöiden yhtiökokouksia. Maaliskuun puolella asianajaja Janne Haapakari sekä lakimies Anni Ala-Mettälä hoitivat Dovre Oyj:n yhtiökokouksen puheenjohtajan ja sihteerin tehtävät. Dovren yhtiökokouksissa Janne Haapakari on toiminut puheenjohtajana kaikkiaan jo lähes kymmenen kertaa.

Dovren yhtiökokouksen jälkeen seuraavalla viikolla vuorossa oli Raute Oyj:n yhtiökokous, jota luotsasivat asianajajat Janne Haapakari puheenjohtajan roolissa sekä Jukka Tanhuanpää sihteerinä. Rauten osalta Applex on vastannut yhtiökokouksen vetämisestä nyt jo viitenä peräkkäisenä vuotena.

Kun kaipaat ammattilaisia avuksi yhtiösi kokouksen järjestämiseen, kysy tarjoustamme yhtiökokouspalveluista alla olevan lomakkeen kautta!
Kauttamme saat myös palvelun, jolla hallitustyöskentelyn itsearviointi on mahdollista toteuttaa nopeasti, laadukkaasti ja ehdottoman luottamuksellisesti.