ICT ja tietosuoja

Asianajajillamme ja lakimiehillämme on laaja-alainen kokemus ICT ja tietosuoja-asioista sekä kotimaisista että kansainvälisistä IT-toimituksista ja monimutkaisista IT-ulkoistuksista. Olemme edustaneet ohjelmistoalan yrityksiä useissa kansainvälisen kaupan toimeksiannoissa. Lisäksi meillä on vankkaa osaamista yritysten lisenssisopimusten ja palvelusopimusten laadinnasta.

Avustamme asiakkaitamme henkilötietojen käsittelyssä ja suojaamisessa. Tarjoamme käyttöösi kattavat palvelut EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen (679/2016) valmistautumisessa. Me autamme tarvittavan tietosuojadokumentaation suunnittelussa ja laatimisessa sen varmistamiseksi, että organisaatiosi käsittelytoimet ja sopimukset vastaavat asetuksen vaatimuksia.

Meiltä voit kysyä lisätietoja esimerkiksi Lean-sopimuksista, salassapitosopimuksista, pilvipalveluista, tietoturvasta ja tietosuojasta, EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen asettamista vaatimuksista ja velvoitteista sekä tarvittavasta dokumentaatiosta, tietoturvaloukkausten käsittelystä sekä ohjelmistopalveluiden toimittamisesta ja käyttöönotosta. Annamme mielellämme lisätietoja myös IT2015-ehdoista.