Yritysjärjestelyt

Onko yrityksen myynti ajankohtaista tai suunnitteletko yrityksen ostoa?

Applex avustaa päämiehiään erikokoisissa ja eri toimialoihin liittyvissä yrityskaupoissa ja muissa yritysjärjestelyissä. Tarjoamme kattavan palveluvalikoiman alkaen järjestelyiden suunnittelusta ja strukturoinnista aina järjestelyä koskeviin neuvotteluihin ja kauppakirjojen ja liitännäisten sopimusten laadintaan sekä järjestelyn voimaanastumisen jälkeiseen juridiseen integrointiin saakka. Suoritamme lisäksi yritysjärjestelyihin liittyviä due diligence -tarkastuksia sekä ostajien että myös myyjien lukuun.

Kumppaniverkostomme avulla päämiestemme saatavilla ovat myös erityyppiset yritysten osto- ja myyntitoimeksiantoihin, arvonmäärityksiin ja verotuksellisiin selvityksiin liittyvät palvelut. Mikäli kyseessä on rajat ylittävä yritysjärjestely tai kohdeyrityksellä on ulkomaisia tytäryhtiöitä, kumppaniverkostostamme löytyy paikallista juridista osaamista useasta eri maasta.

Applexin lakimiehet ovat olleet toteuttamassa satoja yrityskauppoja ja muita järjestelyitä. Liittyy tarpeesi sitten osakekauppaan, liiketoimintakauppaan, sulautumiseen, jakautumiseen, liiketoimintasiirtoon tai muuhun omistus- tai rakennejärjestelyyn, meiltä saat tarpeen mukaan skaalautuvaa yritysjärjestelyosaamista asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti.

Tarjoamme myös yritysjärjestelyihin liittyvää personoitua koulutusta. KYSY LISÄÄ >>

Yhteyshenkilömme:

Jukka Tanhuanpää
Janne Haapakari

Katso myös oppaamme onnistuneeseen yrityskauppaan!