Yritysjärjestelyt

Onko yrityksen myynti ajankohtaista tai suunnitteletko yrityksen ostoa?

Yrityksen myynti, yrityksen osto sekä muut yritysjärjestelyt aiheuttavat muutoksia, jotka vaikuttavat yhtiöön ja sen omistajiin, henkilöstöön ja kumppaneihin. Juristiemme asiantuntevilla neuvoilla varmistetaan se, että päästään haluttuun lopputulokseen. Yritysjärjestely, joka on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu on hyödyksi liiketoiminnalle.

Applex avustaa päämiehiään erikokoisissa ja eri toimialoihin liittyvissä yritysten myynnissä, yritysten ostossa ja muissa yritysjärjestelyissä. Tarjoamme kattavan palveluvalikoiman alkaen yritysjärjestelyiden suunnittelusta ja strukturoinnista aina yritysjärjestelyä koskeviin neuvotteluihin ja kauppakirjojen ja liitännäisten sopimusten laadintaan sekä järjestelyn voimaanastumisen jälkeiseen juridiseen integrointiin saakka. Suoritamme lisäksi yritysjärjestelyihin liittyviä due diligence -tarkastuksia sekä yrityksen ostajien että myös yrityksen myyjien lukuun.

Tyypillisiä toimeksiantoja ovat muun muassa yrityskaupatliiketoimintakauppaliiketoimintasiirrotosakekauppa, osakevaihdotosakeannitoptio- ja vaihtovelkakirjajärjestelytsulautumisetpurkautumiset ja jakautumiset

Kumppaniverkostomme Ally Law:n avulla päämiestemme saatavilla ovat myös erityyppiset yritysten ostotoimeksiantoihin ja myyntitoimeksiantoihin, arvonmäärityksiin sekä verotuksellisiin selvityksiin liittyvät palvelut. Mikäli kyseessä on rajat ylittävä yritysjärjestely tai kohdeyrityksellä on ulkomaisia tytäryhtiöitä, kumppaniverkostostamme löytyy paikallista juridista osaamista useasta eri maasta.

Applexin lakimiehet ovat olleet toteuttamassa satoja yrityskauppoja ja muita järjestelyitä. Liittyy tarpeesi sitten osakekauppaan, liiketoimintakauppaan, sulautumiseen, jakautumiseen, liiketoimintasiirtoon tai muuhun omistus- tai rakennejärjestelyyn, meiltä saat tarpeen mukaan skaalautuvaa yritysjärjestelyosaamista asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti.

 

Tarjoamme myös yritysjärjestelyihin liittyvää personoitua koulutusta. KYSY LISÄÄ >>

Yhteyshenkilömme:

Jukka Tanhuanpää
Janne Haapakari

Katso myös oppaamme onnistuneeseen yrityskauppaan!