Yhtiöoikeus

Toimistomme asianajajilla on monipuolinen osaaminen yhtiöoikeudesta ja erityisesti osakeyhtiölain soveltamiseen liittyvistä kysymyksistä.

Avustamme asiakkaitamme säännöllisesti yhtiöiden päätöksentekoon ja hallitustyöskentelyyn liittyen. Neuvomme yksittäisten yhtiöoikeudellisten päätösten valmistelussa sekä lisäksi erilaisissa juoksevissa arvopaperimarkkinoihin ja tiedottamiseen liittyvissä asioissa. Toimimme myös jatkuvana palveluna hallituksen sihteerin roolissa.

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet asiakkaillemme lukuisia erilaisia yritys- ja rakennejärjestelyjä, jotka ovat käsittäneet sulautumisia, osittais- ja kokonaisjakautumisia, liiketoimintasiirtoja ja osakevaihtoja sekä näiden yhdistelmiä.

Olemme myös valmistelleet ja toteuttaneet kymmeniä sekä yksityisten että pörssiyhtiöiden yhtiökokouksia vastaten päätösehdotusten valmisteluista, yhtiökokouskutsusta sekä yhtiökokouksen puheenjohtajana ja sihteerinä toimimisesta.

Hallitustyöskentelyn itsearviointia varten olemme kehittäneet selainpohjaisen AppBoard-työkalun, joka mahdollistaa itsearvioinnin toteuttamisen helposti ja tehokkaasti. AppBoard on vaivaton ja kustannustehokas tapa kehittää hallitustyöskentelyn toimivuutta.

Kauttamme saat nopeat vastaukset pieniin yksittäisiin yhtiöoikeudellisiin pulmiin sekä kumppanin laadukkaaseen hallitus- ja yhtiökokoustyöskentelyyn. Yritysjärjestelyt ja muut laajemmat toimeksiannot toteutamme kansanne sovittavassa laajuudessa.

KYSY LISÄÄ YHTEYSHENKILÖILTÄMME >>

Janne Haapakari
Jukka Tanhuanpää