Kiinteistö- ja rakennusoikeus

Kiinteistö- ja rakennusoikeustiimimme juristit ovat käytettävissänne kaikissa kiinteistö- ja ympäristöoikeudellisissa asioissa sekä näihin liittyvissä hallinto- ja riitaprosesseissa. Rakennusoikeus, kiinteistöoikeus sekä rakennusalan yhtiöoikeudelliset palvelut ovat keskeisiä osaamisalueitamme. Olemme avustaneet vuosien varrella satoja päämiehiä erilaisissa rakennus- ja kiinteistöalan riitaprosesseissa ja sopimusasioissa.

Kokemuksesta tiedämme, että rakennusriitoja ja oikeudenkäyntejä ei voi aina välttää, mutta ongelmatilanteisiin liittyvät riskit voidaan silti minimoida. Pitkä kokemuksemme alalta on asiakkaillemme arvokas apu arvioitaessa kaupallisia riskejä sekä intressiä asian sopimiseen. Oikeudenkäyntiosaamisemme ja resurssimme varmistavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen myös niissä rakennusriidoissa ja urakkariidoissa, joita ei voida järkevällä tavalla sopia.

Palvelemme rakennusliikkeitä, kiinteistöyhtiötä sekä yksityisiä laaja-alaisesti kaikissa rakennusoikeuteen liittyvissä sopimusasioissa, olipa kyseessä kiinteistön kauppakirja tai hallinnanjakosopimuksen laadinta, vuokrasopimuksen laadinta, maankäyttö- tai kehityssopimusten laadinta tai laajempi kiinteistöjärjestely. Tarvittaessa avustamme rakentamiseen liittyvissä hallintoprosesseissa sekä riita-asioissa kaikissa yleisissä tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyissä.

Avustamme jatkuvasti asiakkaitamme myös erilaisissa urakkariita- ja sopimusriita-asioissa. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä kiinteistö- ja rakennusoikeuteen liittyvissä riita- asioissa esimerkiksi asuntokauppoihin liittyen. Juristeillemme kertynyt laaja kokemus ja osaaminen kiinteistö- ja rakennusoikeuteen liittyvien riita-asioiden ratkaisemisessa on etu, joka kannattaa hyödyntää.

Asianajajamme Janne Haapakari on työskennellyt kiinteistö- ja rakennusjuridiikan parissa koko työuransa aina vuodesta 1997 lähtien hoitaen laaja-alaisesti rakentamiseen ja kiinteistöihin liittyviä toimeksiantoja. Hän toimii jatkuvasti merkittävien kiinteistö- ja rakennusalan yritysten oikeudellisena neuvonantajana muun muassa kiinteistötransaktioihin, urakkasopimuksiin, konsultointisopimuksiin ja erilaisiin maankäyttöä ja kaavoitusta koskeviin asioihin liittyen. Lakiopintojen lisäksi hän on myös opiskellut rakentamistekniikkaa.

KYSY LISÄÄ YHTEYSHENKILÖILTÄMME >>

Janne Haapakari
Ville Vainio

Katso myös oppaamme rakennus- ja kiinteistöoikeudesta!