Kiinteistö- ja rakennusoikeus

Kiinteistö- ja rakennusoikeustiimimme juristit ovat käytettävissänne kaikissa kiinteistö- ja ympäristöoikeudellisissa asioissa sekä näihin liittyvissä hallinto- ja riitaprosesseissa.

Palvelemme rakennusliikkeitä, kiinteistöyhtiötä sekä yksityisiä laaja-alaisesti kaikissa rakennusoikeuteen liittyvissä sopimusasioissa, olipa kyseessä kiinteistön kauppakirja tai hallinnanjakosopimuksen laadinta, vuokrasopimuksen laadinta, maankäyttö- tai kehityssopimusten laadinta tai laajempi kiinteistöjärjestely. Tarvittaessa avustamme rakentamiseen liittyvissä hallintoprosesseissa sekä riita-asioissa kaikissa yleisissä tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyissä.

Avustamme jatkuvasti asiakkaitamme myös erilaisissa urakkariita- ja sopimusriita-asioissa. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä kiinteistö- ja rakennusoikeuteen liittyvissä riita- asioissa esimerkiksi asuntokauppoihin liittyen. Juristeillemme kertynyt laaja kokemus ja osaaminen kiinteistö- ja rakennusoikeuteen liittyvien riita-asioiden ratkaisemisessa on etu, joka kannattaa hyödyntää.

KYSY LISÄÄ YHTEYSHENKILÖILTÄMME >>

Janne Haapakari
Ville Vainio