Kansainvälinen liikejuridiikka

Kansainväliseen kauppaan liittyy kotimaankaupasta poikkeavia juridisia haasteita. Toisinaan säännökset eivät ole yhtenäisiä, toisinaan taas on vaikeaa ratkaista, minkä lainsäädännön mukaan riitatilanteissa toimitaan tai mikä on tuomioiden täytäntöönpanokelpoisuus. Haasteita saattavat aiheuttaa myös erot kulttuurissa, oikeusjärjestelmissä sekä kielissä.

Applex on avustanut menestyksekkäästi monia suomalaisia yrityksiä kansainvälisen kaupan sopimusasioissa. Kattava yhteistyöverkostomme pitää sisällään vakiintuneet kumppanit kaikkiin keskeisiin vientimaihin. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että saat käyttöösi kohdemaan paikallisen lainsäädännön erikoisosaamisen.

Syyskuussa 2017 Applex on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Ally Law -verkostoon ainoana asianajotoimistona Suomessa.

Ally Law koostuu johtavista liikejuridiikan osaajista eri puolilla maailmaa. Maailmanlaajuiseen palveluverkostoon kuuluu 61 lakialan yritystä ja yli 2000 lakimiestä ympäri maailman. Applexin asiakkaat saavat verkoston kautta laadukkaita ja kustannustehokkaita oikeudellisia palveluita globaalisti.

Ally Law:n jäsenet ovat itsenäisiä asianajotoimistoja, joilla on vahva liikejuridiikan osaaminen ja asema kohdemaassa sekä kansainvälisen liiketoiminnan asiantuntemusta.

Applexin henkilöstö ottaa innolla vastaan verkoston tuomat uudet mahdollisuudet ja vahvistaa Ally Law:n avulla entisestään palveluidensa laatua ja kattavuutta. Laaja globaali kontaktiverkosto takaa sen, että voimme tarjota jatkossa asiakkaillemme entistä laadukkaampaa osaamista ympäri maailman.

Asianajotoimisto Applex järjestää maksuttomia aamiaistilaisuuksia kansainvälisestä kaupasta. Ilmoittaudu tästä ->

KYSY LISÄÄ YHTEYSHENKILÖILTÄMME >>

Petri Nevalainen
Jukka Tanhuanpää