ICT ja immateriaalioikeudet

ICT ja immateriaalioikeudet ovat kokonaisuuksia, joista meillä on laaja-alainen kokemus. Olemme edustaneet ohjelmistoalan yrityksiä useissa toimeksiannoissa koskien sekä kotimaisia että kansainvälisiä IT-toimituksista ja monimutkaisista IT-ulkoistuksista. Lisäksi meillä on vankkaa osaamista yritysten lisenssisopimusten ja palvelusopimusten laadinnasta.

Tarjoamme käyttöösi kattavat immateriaalioikeudelliset palvelut organisaatiosi oikeuksien suojaamiseksi, kaupallistamiseksi ja puolustamiseksi. Avustamme päämiehiämme erityyppisissä IPR-osaamista edellyttävissä toimeksiannoissa. Meiltä saat tarvitsemasi avun, oli sitten kyse vaikkapa ICT-toimialan sopimusten tekijänoikeuskysymyksistä, teknologian siirtoa tai lisensiointia koskevista järjestelyistä, tavaramerkkeihin liittyvistä toimeksiannoista tai mallioikeudellista tai muuta immateriaalioikeudellista tietotaitoa vaativista palveluista.

Avustamme asiakkaitamme henkilötietojen käsittelyssä ja suojaamisessa. Tarjoamme käyttöösi kattavat palvelut EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen (679/2016) valmistautumisessa, kuten tarvittavan tietosuojadokumentaation suunnittelun ja laatimisen sen varmistamiseksi, että organisaatiosi käsittelytoimet ja sopimukset vastaavat asetuksen vaatimuksia.

Meiltä voit kysyä lisätietoja esimerkiksi Lean-sopimuksista, salassapitosopimuksista, pilvipalveluista, tietoturvasta ja tietosuojasta, EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen asettamista vaatimuksista ja velvoitteista sekä tarvittavasta dokumentaatiosta, tietoturvaloukkausten käsittelystä sekä  ohjelmistopalveluiden toimittamisesta ja käyttöönotosta. Annamme mielellämme lisätietoja myös IT2015-ehdoista.

KYSY LISÄÄ YHTEYSHENKILÖILTÄMME >>

Jukka Tanhuanpää
Ville Vainio