Hyödynnä innovaatiosetelit lakipalveluihin

Vuoden 2016 lopulla on julkaistu kaksi erillistä innovaatioseteliä – Tredean innovaatioseteli ja Tekesin innovaatioseteli. Applexin lakipalvelut ovat nyt käytettävissä näillä instrumenteilla. Jos yrityksellänne on akuutti juridinen kehityshanke, kannattaa ehdottomasti hyödyntää nämä mahdollisuudet.  

Tredean innovaatioseteli:

Tredean innovaatioseteli myönnetään yritykselle (yritysmuoto mikä tahansa), joka kehittää liiketoimintaa seuraavilla aloilla:

  • älykäs liikkuminen ja liikkuminen palveluna
  • hyvinvointi- ja terveysteknologia
  • teollisuuden uudistuminen
  • Internet of Things
  • muut älykkään kaupungin kehittämiseen tarjottavat ratkaisut

applex-welcomeLisäksi kriteerinä on, että ostettava palvelu on ”avaus uuteen” eli se tukee kansainvälisyyttä, kehitystä sekä kasvua ja mieluusti edistää digitalisaatiota.

Innovaatioseteliä voi hakea sähköisen järjestelmän kautta mikä tahansa suomalainen yritys myös Pirkanmaan ulkopuolelta.

Yhdelle yritykselle myönnettävien innovaatioseteleiden arvo on enintään 5.000 euroa. Kyse on 100-prosenttisesta tukirahasta eli se ei sisällä omavastuuosuutta. Yritys vastaa itse vain arvonlisäveron suorittamisesta.

Applex tuottaa innovaatiosetelihankkeen puitteissa palveluja esimerkiksi kansainvälisen kaupan sopimusjuridiikasta, kansainvälisestä ICT-juridiikasta, hyvinvointi- ja terveysteknologian sopimusjuridiikasta, tietosuojasta sekä IoT-juridiikasta.

Innovaatiosetelihankkeen pilotointi jatkuu kesäkuuhun 2018 saakka. Seteleitä on kuitenkin saatavissa rajoitutusti, joten kannattaa toimia nopeasti. https://yritystampere.fi/innovaatioseteli/innovaatioseteli

Tekesin innovaatioseteli:

Tekesin innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Setelin arvo on 5.000 euroa + alv ja sen voi käyttää innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. http://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/

Molempia seteleitä kannattaa pitää silmällä, sillä ne eivät ole toisiaan poissulkevia. Voit siis halutessasi hakea ja käyttää molempia seteleitä kunhan tarkistat, että yrityksesi täyttää seteleitä koskevat ehdot ja huolehdit, että yrityksesi de minimis -tuen rajat eivät ylity. De minimis –rahoitus on Euroopan komission määrittelemää yritystukea pieniin kehitysprojekteihin. Yritys voi saada de minimis -rahoitusta enintään 200 000 euroa kuluvan ja kahden edellisen verovuoden aikana.

Kiinnostuitko innovaatioseteleistä?

Annamme mielellämme lisätietoa ja opastamme innovaatioseteleiden hyödyntämisessä.

Ota yhteyttä

phone+358 40 5422083

mailpienhanna.kurikko@applex.fi

tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella niin kerromme aiheesta tarkemmin:

Etunimi *

Sukunimi *

Yritys *

Sähköposti *

Aihe

Viestisi