HAEMME NYT KAHTA LAKIMIESTÄ TIIMIIMME

Haemme Tampereen toimistoomme vahvistuksia tukemaan asiakkaidemme kasvua:

TYÖ- JA SOPIMUSOIKEUTEEN ERIKOISTUNUT/ERIKOISTUVA LAKIMIES        

Voit olla hiljattain valmistunut tai kokeneempi juristi, mutta sinulla on mielellään jo jonkin verran aiempaa kokemusta erityisesti työoikeudesta, sopimusoikeudesta ja muusta liikejuridiikasta sekä riitojen ratkaisusta. Tehtäväsi tulevat painottumaan merkittävissä määrin työoikeuteen.

SOPIMUSOIKEUTEEN ERIKOISTUNUT/ERIKOISTUVA LAKIMIES

Myös sinä voit olla joko hiljattain valmistunut tai jo kokeneempi juristi, mutta omaat mielellään jo aiempaa kokemusta erityisesti sopimusoikeudesta (ICT, GDPR), yritysjärjestelyistä sekä asianajotehtävien hoidosta, riitojen ratkaisu mukaan lukien.

Oletpa sitten kiinnostunut työoikeuden tai sopimusoikeuden painotuksesta työtehtävissäsi odotamme, että olet taitava, tarkka ja kunnianhimoinen juristi, mutta myös verkostoitunut sekä asiakaspalveluhenkinen. Hallitset liikejuridiikan perusteita mahdollisimman laaja-alaisesti. Työskentelet sujuvasti myös englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Olet valmis liittymään tiimiimme ja osallistumaan toimintamme kehittämiseen. Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan yhteen alan moderneimmista toimistoista ja vaikuttamaan toimintamme kehittämiseen yhä paremmaksi. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 10.1.2018 osoitteeseen hanna.kurikko@applex.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Janne Haapakari 0400 919 326. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten odotamme hakemustasi jo tänään. Käsittelemme kaikki yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.


Asianajotoimisto Applex Oy on Helsingissä ja Tampereella toimiva liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Tuemme tehokkailla palveluillamme asiakkaitamme sekä ennakoivassa riskinhallinnassa että riitojen ratkaisussa. Asiakkainamme on kasvuhaluisia ja usein kansainvälisesti toimivia yrityksiä, start up -yrityksistä pörssiyhtiöihin.