HAEMME ASIANAJOSIHTEERIÄ TAMPEREEN TOIMISTOOMME

Haemme Asianajotoimisto Applex Oy:lle kasvavaan ja nuorekkaaseen joukkoomme asianajosihteeriä vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen Tampereen toimipaikkaamme. Odotamme sinulta erityisesti innokasta suhtautumista asianajotoimiston moninaisiin tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti toimiston toimivuudesta huolehtiminen, moninaiset avustavat tehtävät sekä asiakasyhteydenpito ja -palvelu. Työtehtävä sisältää myös laskutus- ja taloushallintotehtäviä sekä muita hallinnollisia tehtäviä. Jos olet kiinnostunut viestinnästä ja markkinoinnista, tehtäviisi voidaan sisällyttää myös verkkosivujen päivitystä, uutiskirjeiden luomista sekä sosiaalisen median näkyvyyden vahvistamista. Parhaiten pääset vauhtiin mukaan, mikäli sinulla on jo kokemusta asianajotoimiston rutiineista aiemmalta työuraltasi. Toisaalta voit osaltasi muokata työtehtävistä näköisiäsi ja kehittää toimistoamme entistä iskukykyisemmäksi.

Odotamme sinulta sopivaa kaupallista koulutusta sekä hyviä IT-taitoja (mm. Office365:n hyvää hallintaa), hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi sekä kiinnostusta asiakastyöhön. Olet vuorovaikutustaitoinen ja joustava, pystyt hallitsemaan laajojakin asiakokonaisuuksia ja toimimaan paineen alla.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvuhakuisen organisaation motivoituneessa työyhteisössä. Sinua odottaa vastuullinen ja palkitseva työ, mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti, mukavat työkaverit sekä tiimin vahva tuki, hyvät työsuhde-edut ja viihtyisät toimitilat Tampereen keskustassa.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 3.10.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@applex.fi. Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan, joten laitathan omasi pikimmiten tulemaan.

Tiedusteluihin vastaa Hanna Kurikko, 0405422083, hanna.kurikko@applex.fi