Asiakastarinat

7.11.2019

Kone-Yijälä Oy:n myynti Metsäkonepalvelu Oy:lle

Asianajotoimisto Applex edusti myyjiä Metsäkonepalvelu Oy:n ostaessa puukorjuualan yrityksen Kone-Yijälä Oy:n kaikki osakkeet. Kone-Yijälä Oy harjoittaa koneellista puunkorjuuta, metsämaan muokkausta, saaripuunkorjuuta sekä tekee puunkorjuuseen liittyvää suunnittelu- ja työnjohtotyötä.

Read more
1.11.2019

Model IT Oy:n myynti Ålandsbankenille

Asianajotoimisto Applex edusti myyjiä Ålandsbanken Abp:n tytäryhtiö Crosskey Banking Solutions Ab Ltd:n ostaessa ohjelmistoyhtiö Model IT Oy:n kaikki osakkeet.

Read more
31.10.2019

Wisehockey-älykiekkojärjestelmän lisensointi KHL-liigaan

Applex avusti tamperelaista ohjelmistopalveluyritystä Bitwise Oy:tä sekä sen tytäryhtiötä Wisehockey Oy:tä Wisehockey-älykiekkojärjestelmän lisensoinnissa KHL-jääkiekkoliigan käyttöön.

Read more
3.6.2019

AQ GROUP AB – TRAFOTEK OY:N OSTO

Applex edusti AQ Group AB:tä sen ostaessa Trafotek Oy:n (LTI Holding Oy) ja sen Virossa, Kiinassa ja Brasiliassa sijaitsevien tytäryhtiöiden kaikki osakkeet. Myyjinä kaupassa olivat pääomistaja Intera Fund I Ky ja henkilöomistajat. Yrityskauppa astui voimaan 3.6.2019 Suomen ja Viron kilpailuviranomaisten annettua luvan järjestelyn täytäntöönpanemiseksi.

Read more
6.2.2019

Applex edusti menestyksekkäästi päämiestään talousrikosasiassa

Toimistomme edusti keskeisiä asianomistajia laajassa, törkeää velallisen epärehellisyyttä koskeneessa talousrikosasiassa, jossa Helsingin hovioikeus antoi tuomion 31.1.2019. Jutun päätekijä, ulkomailla jo pitkään asunut tunnettu suomalainen liikemies tuomittiin 2 vuodeksi ja 6 kuukaudeksi ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Read more
7.1.2019

ALTEN SA – COMIQ GROUP OY:N OSTO

Applex edusti ranskalaista ALTEN SA:ta ja sen tytäryhtiö Alte Oy:tä niiden ostaessa Comiq Group Oy:n ja sen tytäryhtiöiden kaikki osakkeet. Ostaja ALTEN on kansainvälisesti toimiva teknologiakonsultointia ja -suunnittelua harjoittava yritys, jolla on yli 28.000 työntekijää yhteensä 20 eri maassa.

Read more
2.11.2018

INSTA GROUP OY – INTOPALO OY:N LIIKETOIMINNAN OSTO

Applex edusti Insta Group Oy:tä sen ostaessa teollisen digitalisaation asiantuntija- ja ohjelmistopalveluita tuottavan Intopalo Oy:n liiketoiminnan. Ostaja Insta Group on suomalainen, turvalliseen digitalisaatioon, automaatioon ja johtamisen ratkaisuihin keskittynyt teknologiakonserni ja perheyritys.

Read more
6.8.2018

Tampereen Sähkölaitos ja Leppäkosken Sähkö Oy – Enermix Oy:n osto

Asianajotoimisto Applex edusti Tampereen Sähkölaitos Oy:tä ja Leppäkosken Sähkö Oy:tä niiden ostaessa Pikespo Investment Oy Ltd:ltä ja Janne Heinoselta osake-enemmistön tamperelaisesta IT-yhtiö Enermix Oy:stä.

Read more
20.6.2018

INSTA GROUP OY – TAMPEREEN AUTOMAATIOSÄHKÖ OY:N OSTO

Asianajotoimisto Applex edusti Insta Group Oy:tä sen ostaessa tamperelaisen, teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksiin sekä koneautomaatioprojekteihin erikoistuneen Tampereen Automaatiosähkö Oy:n koko osakekannan.

Read more
17.4.2018

NORDIC GOURMET OY:N MYYNTI RESTAMAX OYJ:LLE

Applex edusti myyjiä Restamax Oyj:n ostaessa enemmistön Nordic Gourmet Oy:n koko osakekannasta. Nordic Gourmet harjoittaa tapahtumien ja festivaalien kokonaisvaltaista ruokapalvelu- ja ravintolaliiketoimintaa. Restamax Oyj on ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Restamaxin osakkeet noteerataan Helsingin pörssin (Nasdaq Helsinki) päälistalla.

Read more