Applex

Applex on kumppanisi yrityksen lakiasioiden hallinnassa

Asianajotoimisto Applex tarjoaa yrityksellenne kattavat liikejuridiikan palvelut. Palveluvalikoimamme, ammattitaitomme ja kokemuksemme takaavat sen, että pystymme palvelemaan erikokoisia ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä tehokkaasti. Palvelumme joustavat asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Kartoitamme juuri teidän yrityksellenne sopivimman toimintamallin, joka tarvittaessa skaalautuu joustavasti mahdollisiin tilanteiden muutoksiin.

Asiakaskuntamme koostuu sekä kotimarkkinoilla toimivista yrityksistä että kansainvälisesti suuntautuneista vientiyrityksistä. Palvelemme sekä perinteisten toimialojen että modernin teknologian alalla toimivia yrityksiä. Asiakkaidemme kokoluokka vaihtelee aloittavista start up-yrityksistä pörssiyhtiöihin. Usein asiakkaamme ovat kansainvälisiä ja kasvuhakuisia yrityksiä. Juristiemme ja yhteistyöverkostomme avulla tarjoamme käyttöönne luotettavat lakipalvelut ympäri maailman. 

 

applex

 

Applex mukana kansainvälisessä yhteistyöverkostossa

Asianajotoimisto Applex on avustanut menestyksekkäästi monia suomalaisia yrityksiä kansainvälisen kaupan sopimusasioissa. Kattava yhteistyöverkostomme käsittää vakiintuneet kumppanit kaikkiin keskeisiin vientimaihin. Asiakkaanamme voit siis luottaa siihen, että saat kauttamme käyttöösi kohdemaan paikallisen lainsäädännön erikoisosaamisen.

Syksyllä 2017 Applex liittyi jäseneksi kansainväliseen Ally Law -verkostoon ainoana asianajotoimistona Suomessa.

Ally Law koostuu johtavista liikejuridiikan osaajista eri puolilla maailmaa. Maailmanlaajuiseen palveluverkostoon kuuluu 61 lakialan yritystä ja yli 2000 lakimiestä ympäri maailman. Asianajotoimisto Applexin asiakkaat saavat verkoston kautta laadukkaita ja kustannustehokkaita oikeudellisia palveluita globaalisti.

Ally Law:n jäsenet ovat itsenäisiä asianajotoimistoja, joilla on vahva liikejuridiikan osaaminen ja asema kohdemaassa sekä kansainvälisen liiketoiminnan asiantuntemusta.

Asianajotoimisto Applexin henkilöstö ottaa innolla vastaan verkoston tuomat uudet mahdollisuudet ja vahvistaa Ally Law:n avulla entisestään palveluidensa laatua ja kattavuutta. Laaja globaali kontaktiverkosto takaa sen, että voimme tarjota jatkossa asiakkaillemme entistä laadukkaampaa osaamista ympäri maailman.

applex_img1

Yhteiskuntavastuu

Applex kantaa vastuun päätösten ja toiminnan vaikutuksista yhteiskuntaan ja ympäristöön. Vastuullisuuden periaatteisiin kuuluvat avoin ja eettinen toimintatapa, sidosryhmien kunnioittaminen, lakien ja kansainvälisten toimintasääntöjen noudattaminen sekä vapaaehtoiset toimet, joilla organisaatio edistää kestävää kehitystä yli lain minimivaatimusten. Lue lisää >>

applex_img2

Haemme jatkuvasti hyviä tyyppejä

Jos olet kunnianhimoinen ja verkostoitunut liikejuridiikan ammattilainen tai haluat kehittyä sellaiseksi, kuulisimme mielellämme sinusta. Haemme vahvistuksia erityisesti Tampereen ja Helsingin tiimeihin. Lue lisää >>